Dödsbo Landskrona

Att mista en nära anhörig eller familjemedlem kan vara jobbigt och kännas som livet raseras, något som kan vara ännu svårare kan vara att ta itu med dennes tillhörigheter. Vart ska man börja när man ska dela upp och kanske eventuellt kasta ett helt liv med minnen och tillhörigheter. Sen är det även många juridiska aspekter när det ett dödsbo ska delas upp. Karlsson Auktioner kan erbjuda en gratis värdering av ert genom www.städfirmalandskrona.se/dodsbo. De kan ge dig ett pris för de saker som du inte längre kan behålla. Dem kan köpa hela dödsboet eller bara det delar som ni ej kan ha kvar av olika anledningar. Dom kan även hjälpa er i flera led efter bodelningen är avklarad, de kan auktionera ut det saker ni inte kan ha kvar eller vill sälja. De kan även hjälpa till med röjning och transport.

Så fungerar dödsbo

De saker som lämnas kvar efter den avlidne blir en juridisk person där arvtagarna blir delägare i dödsboet. Enligt lagen så måste bouppteckningen ske inom tre månader efter den avlidne lämnat jordelivet. Dödsboet upplöses så fort arvskiftet är avslutat och alla tillhörigheter har delats upp.
Dom kan erbjuda flera tjänster som flyttstäd och magasinering i vårt eget varmlager av ert dödsbo i Landskrona. De är ett pålitligt företag som i familjens svåra stunder jobbar för att kunna leverera en skräddarsydd helhetslösning, som matchar allas behov. Dom har flera års erfarenhet av att ta hand om döds bo i hela Skåne med omnejd och vill alltid kunna erbjuda lösningar som är hållbara för deras kunder oberoende av deras behov. Om man önskar kan dom omgående värdera eller ge kostnad förslag gällande magasinering, transport eller köpa era saker. Sedan kan de hämta de saker ni inte kan ha kvar eller väljer att sälja mot kontant betalning.