Info

Prisvärda sminkprodukter

När det kommer till att köpa sminkprodukter tror de flesta kvinnor att en produkt per automatik är bättre bara för att den har ett högre pris. Men ligger det någon sanning i denna teori eller betalar du i själva verket onödigt mycket för ditt smink? Har kanske Billigtmakeup.se rätt i sitt påstående att du kan hitta bra och prisvärda sminkprodukter på nätet?

Frågan med dyra respektive billiga sminkprodukter och hur bra de egentligen är gnager i bakhuvudet hos många kvinnor. Det är nämligen ett dilemma att behöva lägga ut mycket pengar på kosmetika när man inte är helt säker på om de dyrare produkterna faktiskt är bättre. Samtidigt är det svårt för den enskilda kvinnan att jämföra dyrare makeup mot billigare motsvarigheter.

Men hur mycket extra betalar vi egentligen för varumärken när det kommer till namn och branding? Kan prisvärda sminkprodukter faktiskt göra ett lika bra jobb? Detta är en viktig fråga att reda ut, så låt oss undersöka hur det ligger till!

Hitta allt inom billigt makeup

Faktum är att det finns flera exempel där kvinnor har testat dyrare och billigare sminkprodukter sida vid sida. De slutsatser som de oftast kommer fram till är dessa:

 • Dyra sminkprodukter är inte alltid bättre än sina mer prisvärda motsvarigheter.
 • När du ska köpa sminkprodukter bör du kanske lägga lite mer pengar på en foundation. Däremot kan det vara värt att spara in lite grann på vissa andra sminkprodukter.
 • Skillnaden mellan det resultat som du kan åstadkomma med dyrare och billigare kosmetika är faktiskt inte så påtaglig som man skulle kunna tro. Du kan med andra ord använda billigare produkter även om du ska sminka dig inför en jobbintervju, en professionell plåtning eller en dejt.

Dessutom är makeup ofta billigare på nätet än i fysiska butiker. Via Billigtmakeup.se kan du klicka hem prisvärda och bra sminkprodukter inom bland annat dessa produktkategorier:

 • schampo
 • balsam
 • hårfärg
 • ansiktskräm
 • dagkräm
 • ögonkräm
 • hudkräm
 • handkräm
 • fotkräm
 • tandblekning
 • parfym

Dessutom har de en blogg där du kan få tips som hjälper dig följa sminktrender och att applicera makeup på ett riktigt snyggt sätt!

En skäggtransplantation i Göteborg kan förbättra ditt skägg

Har du problemet att din skäggväxt är ojämn eller att skägget helt enkelt inte ser ut som du har tänkt dig? Som tur är har du i sådana fall många alternativ och behandlingar att välja mellan. En av de lite mer oupptäckta alternativen är dock att kontakta en klinik som utför skäggtransplantation i Göteborg. Detta är dock en behandling som allt fler män får upp ögonen för. Läs vidare så ska vi berätta mer om den!

Så fungerar en skäggtransplantation

En skäggtransplantation fungerar i grund och botten på ett liknande sätt som en traditionell hårtransplantation. Hår transplanteras till ditt skägg från din nacke och detta görs generellt sett med FUE-metoden. Denna metod för hårtransplantationer anses ofta vara den bästa som finns att tillgå i dagsläget. Den går ut på att plocka ett enskilt hårstrå åt gången och plantera in detta i ansiktet. Resultatet av detta blir ett fylligare och tjockare skägg.

Fördelarna med att göra en skäggtransplantation i Göteborg

Det finns många fördelar med att genomgå denna behandling hos en specialist på skäggtransplantation i Göteborg:

 • Resultatet är permanent. Till skillnad från andra metoder som ger tillfälliga resultat erbjuder denna behandling ett permanent resultat.
 • Det är en säker behandling rent kirurgiskt. Detta är en relativt riskfri behandling.
 • Du behöver bara lokalbedövning. Du slipper med andra ord sövas genom narkos.
 • Behandlingen är smärtfri och upplevs bara som små nyp. Det gör inte ont att genomgå en skäggtransplantation.
 • Det transplanterade håret fungerar likadant som dina vanliga skäggstrån. Dina nya skäggstrån har samma funktion som de befintliga.
 • Du kan trimma och raka skägget precis som vanligt. Även om du rakar eller trimmar de nya skäggstråna växer de ut på nytt igen.
 • Eventuella brännskador eller ärr kan täckas permanent. Ett tjockare och fylligare skägg låter dig täcka över otäcka ärr eller brännskador.
 • Du kan få det skägg som du alltid har drömt om. Denna behandling är det enklaste och mest effektiva sättet att få ett tjockt och fylligt skägg, precis som du har drömt om.

Så när du är redo att förverkliga din dröm bör du kontakta din lokala expert på skäggtransplantation i Göteborg!

Sex frågor om Teknikhallen

Lär dig mer om E-butiken Teknikhallen, dess utbud, fraktvillkor och fördelar/nackdelar. Klicka här för deras hemsida.

Vilka fördelar finns med Teknikhallen?

På hemsidan anger företaget fyra fördelar med att handla mobiltillbehör från just dem. Dessa är:

 • Expressleverans
  Samtliga ordrar som kommer in till Teknikhallen före klockan 16.00 paketeras och skickas iväg samma dag. Det innebär att kunderna kan lägga sin order ena dagen och få paketet dagen efter. Däremot kan leveranstiden variera beroende på postgången.
 • Fri frakt vid köp på över 299 kr
  De flesta köper ett par mobilskydd på samma gång och kommer därmed över gränsen för fri frakt – på 299 kr.
 • Öppet köp
  Produkter kan lämnas tillbaka inom 30 dagar med hänvisning till Öppet Köp.
 • Över 400 000 kunder
  Teknikhallen har haft över 400 000 kunder sedan 2013 och över 1 miljon paket har skickats iväg.

Finns företaget på social media?

Ja, de går att följa på Facebook och Instagram. Det är även möjligt att beställa deras nyhetsbrev via hemsidan.

Vad gäller kring Öppet Köp?

Önskas Öppet Köp utnyttjas krävs att varan skickas åter i oförändrat skick. Detsamma gäller originalförpackning. Det är alltså möjligt att försiktigt öppna förpackningen för att undersöka och testa varan. Däremot finns det begränsningar. Vissa varugrupper får inte användas utan kan därmed enbart inspekteras visuellt. Det gäller exempelvis in-ear hörlurar, reservdelar, hygienartiklar och USB-minnen. Detta primärt ur ett hälsoskäl alternativt att produkterna ändras, rent tekniskt, vid användning.

Hur nås kundtjänst?

Hjälp kan nås via Hjälpcenter (mängder av frågor och svar), via kontaktformulär via hemsidan samt mail.

Har företaget goda omdömen på recensionssidor?

Ja, Teknikhallen har mycket goda omdömen. På Google My Business hade ca 350 personer lämnat recension i början av 2022. Det genomsnittliga betyget på E-butiken var då 4,5 av 5 vilket är mycket högt.

Vilka produkter säljs?

Teknikhallen säljer primärt skydd och tillbehör till surfplattor och mobiler. Några av de största kategorierna (med flest produkter) är mobilskal. Detta med allt från klassiska plastskal till fodral med dämpande funktion. När företaget startade var det just mobiltillbehör som de fokuserade på. Sedan dess har däremot utbudet vuxit till att även omfatta närliggande produkter och en del produkter inom både Hälsa och Hemmet.

(Informationen är från företagets hemsida i början av 2022. Sedan dess kan både utbud och köpvillkor ha ändrats. Besök E-butiken för att se aktuella villkor)