Info

Underkläder och BH i större storlekar

Det borde vara självklart att kvinnor ska kunna hitta snygga underkläder, oavsett vilken storlek man behöver. Att bära en BH man trivs med gör något för hela tillvaron, och därför ska alla kunna hitta rätt BH till olika tillfällen i livet. Via https://www.zizzi.se/underklader/bh finns ett gediget utbud.

Tre saker att tänka på när man väljer BH

När man väljer BH är det lätt att i första hand gå på BH:ns utseende, men faktum är att det kan löna sig att börja med att titta på sin egen kropp, och fundera över behov och önskemål. På så sätt blir det lättare att göra ett långsiktigt val som man verkligen trivs med, dag efter dag.

 • Vilka aktiviteter ska BH:n funka till? Detta kan vara alltifrån att springa efter barn eller husdjur, till att cykelpendla till jobbet, eller att gå ut och dansa på kvällen. Det är viktigt att BH:n är tillräckligt stabil, och samtidigt passar under den klädsel som man ska bära ovanpå.
 • Behövs det extra avlastning för axlar, rygg och nacke? En tyngre byst innebär i regel att man vill ha ett stabilare stöd. Titta då på stadiga byglar, formpressade kupor och bredare band för att undvika att banden skär in i axlarna.
 • Vilka övriga detaljer ska BH:n ha? Knäppning fram- eller baktill, en brottarrygg som lättare döljs under ett linne eller en klänning, eller kanske inga axelband alls? För att få en maximalt diskret BH kan en t-shirt-BH i en ton som matchar huden passa bäst, men det kan också vara kul att bära en spetsprydd eller färgglad BH.

Mät och prova ut rätt BH-storlek

Det sägs att de flesta kvinnor går med fel BH-storlek, och ett enkelt sätt att få större komfort är då att ta sina mått och jämföra med storlekstabellerna. De flesta tillverkare använder sig av samma mått, där siffran symboliserar omkretsen runt kroppen och bokstaven är bröstens storlek. Undantaget är ofta bygellösa BH:ar som istället kategoriseras enligt XL osv, eller 42/44. Detta innebär i praktiken att BH:n inte fokuserar så mycket på stöd för bysten, men kan ändå passa bra, särskilt för kvinnor med mindre bröst som inte behöver extra support.

Hjältar och favoriter hos Disney leksaker

Låt favoritfigurerna från filmer och tv-program få huvudrollen i leken även utanför skärmen. Genom att använda Disneys historia som ram kan barn själva hitta på egna upptåg och äventyr, eller spela upp sina favoritscener om och om igen. Med hjälp av Disney leksaker kan barnet få extra inspiration till sin lek, och därmed utveckla sin fantasi, motorik och förmåga att berätta sagor och historier.

Tre favoritlekar med Disney-leksaker

 • Fortsätt äventyret där filmen tog slut. Vad hittar fisken Nemo på i sitt korallrev idag, vad planerar Kalle och Musse för upptåg härnäst, och hur ser det ut hemma hos Kängu och Ru i Sjumilaskogen? Det finns inga gränser för vilka berättelser som kan skapas.
 • Testa att byta ut huvudkaraktären i historien mot en helt annan. Vad händer när Elsa får hälsa på i Kalle Ankas värld, eller om Tiger hamnar på bal i Elsas slottet? Här kan vad som helst hända! Kanske kan Nemo också få besök från en Disney-kompis, om det bara finns en bra dykdräkt åt Musse Pigg.
 • Gör en utflykt till lekplatsen tillsammans med en Disney-leksak. En del leksaker får man vara lite rädd om, men de flesta tycker att det är kul att få följa med på en utflykt till närmaste rutschkana eller gunga och få känna vinden susa i håret eller pälsen.

Uppmuntra till lek och aktivitet med olika Disney-leksaker

Det finns ett brett utbud av leksaker med Disney-karaktärer och dessutom mycket prylar med dessa favoriter på. Med hjälp av figurerna från film kan det bli lättare att locka barn till lek och fysisk rörelse. Det blir allt lite roligare att kasta gris med en Nemo-boll, eller att leka på en lekmatta med ett mönster av Disney-favoriter. Ett annat bra sätt att få barn att aktivera sig är att själv, som vuxen, vara med i leken när det finns tillfälle. Många barn leker bra både på egen hand och med andra barn, men kan också vara väldigt roligt och bekräftande att få bjuda in en vuxen i sin värld. Här gäller det att inte ifrågasätta för mycket, utan låta barnets berättarglädje styra historien.

Köp dina flak med Nocco från Flakportalen

Få energidrycker har väl nått den nivå av ryktbarhet och popularitet som Nocco. Om du inte har testat – köp ett flak Nocco från Flakportalen idag! Du kommer med all sannolikhet inte ångra dig.

Namnet Nocco står för No Carbs Company och detta är ett svenskt företag. Deras drycker riktar till sig personer som har en aktiv livsstil där träning och hälsa står i fokus. En burk Nocco innehåller BCAA, grenade aminosyror och vitaminer. De är dessutom sockerfria och har ett naturligt innehåll. Serien FOCUS passar såväl träning som plugg eller gaming.

Finn din favoritsmak av Nocco

Du kan köpa många olika smaker av Nocco från Flakportalen. Några exempel på dessa är:

 • Winter Edition Blueberry
 • Päron
 • Passion
 • Ice Soda
 • Mango Del Sol
 • Skum nisse
 • Golden Grape Del Sol

Du kan även hitta mixat flak med upp till tre olika smaker i samma flak. Detta är perfekt om du har svårt att bestämma dig eller vill ha lite variation. Vissa är klassiska smaker medan andra är mer jubileumssmaker som passar såväl sommartid som juletid. Dessutom släpper Nocco kontinuerligt nya smaker. Du kommer därmed enkelt finna en, eller flera, smaker som passar dig. Du kan välja på antingen kolsyrade eller icke kolsyrade drycker.

Därför bör du köpa Nocco från Flakportalen

Det finns många fördelar med att köpa Nocco från Flakportalen. En av dessa, och kanske en av de viktigaste, är att det blir billigare att köpa ett flak än om du köper enstaka burkar. Genom att köpa ett flak Nocco från Flakportalen kommer du därmed att kunna spara pengar, särskilt om du gärna dricker några då och då.

En annan stor fördel är att det är enklare att beställa på nätet än om du går till den fysiska butiken för att köpa ett 24-pack. På Flakportalen kan du inte bara jämföra priserna för att få det lägsta priset, utan även få flaket med Nocco levererat dit där det passar dig bäst. Du kan till exempel få flaket levererat till din dörr. Detta är smidigt, särskilt om du köper flera flak då du annars får bära tunga paket från ditt paketombud.