Köp dina flak med Nocco från Flakportalen

Få energidrycker har väl nått den nivå av ryktbarhet och popularitet som Nocco. Om du inte har testat – köp ett flak Nocco från Flakportalen idag! Du kommer med all sannolikhet inte ångra dig.

Namnet Nocco står för No Carbs Company och detta är ett svenskt företag. Deras drycker riktar till sig personer som har en aktiv livsstil där träning och hälsa står i fokus. En burk Nocco innehåller BCAA, grenade aminosyror och vitaminer. De är dessutom sockerfria och har ett naturligt innehåll. Serien FOCUS passar såväl träning som plugg eller gaming.

Finn din favoritsmak av Nocco

Du kan köpa många olika smaker av Nocco från Flakportalen. Några exempel på dessa är:

  • Winter Edition Blueberry
  • Päron
  • Passion
  • Ice Soda
  • Mango Del Sol
  • Skum nisse
  • Golden Grape Del Sol

Du kan även hitta mixat flak med upp till tre olika smaker i samma flak. Detta är perfekt om du har svårt att bestämma dig eller vill ha lite variation. Vissa är klassiska smaker medan andra är mer jubileumssmaker som passar såväl sommartid som juletid. Dessutom släpper Nocco kontinuerligt nya smaker. Du kommer därmed enkelt finna en, eller flera, smaker som passar dig. Du kan välja på antingen kolsyrade eller icke kolsyrade drycker.

Därför bör du köpa Nocco från Flakportalen

Det finns många fördelar med att köpa Nocco från Flakportalen. En av dessa, och kanske en av de viktigaste, är att det blir billigare att köpa ett flak än om du köper enstaka burkar. Genom att köpa ett flak Nocco från Flakportalen kommer du därmed att kunna spara pengar, särskilt om du gärna dricker några då och då.

En annan stor fördel är att det är enklare att beställa på nätet än om du går till den fysiska butiken för att köpa ett 24-pack. På Flakportalen kan du inte bara jämföra priserna för att få det lägsta priset, utan även få flaket med Nocco levererat dit där det passar dig bäst. Du kan till exempel få flaket levererat till din dörr. Detta är smidigt, särskilt om du köper flera flak då du annars får bära tunga paket från ditt paketombud.