Konferens i Malmö

Spår 10 är din perfekta lokal för att hålla dagkonferens i Malmö. Vi är centralt belägna och lättillgängliga samtidigt som vi erbjuder fullt utrustade lokaler i alla storlekar och designer. Vi på Spår 10 har sett till att våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. 10 lokaler finns i vårt utbud och dessa rymmer mellan 4 till 35 personer. Du hittar oss i mitten av centrala Malmö och är välkommen in till oss för att titta på våra lokaler.

Alla våra lokaler är utrustade med projektorer, filmduk, trådlöst internet, högtalare och alla tänkbara kablar, Mac adapter samt vatten. Vi ser även till att det finns både frukt och godis att tillgå under er dagkonferens så att ni alltid kan hålla er energinivå på topp. När det är dags för er lunch kan ni antingen välja att gå och äta på någon av alla de närliggande restauranger, vi kan hjälpa er genom att rekommendera ett lunchställe som passar för er konferens. Vi kan även servera lunch direkt till er i er konferenslokal. Utöver det bjuder vi även på frukost och fika.

För att det ska bli så fördelaktigt och smidigt som möjligt när ni bokar för er Dagkonferens i Malmö, ber vi er att ange preferenser för vad ni föredrar så ordnar vi även allt det nödvändiga. Ni kan höra av er till oss redan idag så kan vi erbjuda er en offert på den lokal som ni är intresserade av. Vi har fasta och pålitliga priser. Du kan även se alla våra lokaler för dagkonferens på vår hemsida.