Ny vakuumteknik bakom storsäljare

Satisfyer pro 2 next generation är en lufttrycksvibrator som kan ta kvinnlig njutning till en helt ny, och mer kraftfull, nivå. Med hjälp av den nya och moderna vacuumtekniken och tryckvågorna kan denna vibrator inte jämföras med andra modeller på marknaden utan måste helt enkelt upplevas. Den har fått många fina omdömen och är dessutom prisvärd. Här kan du läsa mer om vibratorn och dess egenskaper.

Satisfyer pro 2 next generation är en lufttrycksvibrator

Satisfyer pro 2 next generation är en vibrator som tagits fram för kvinnlig njutning – på en helt annan nivå än vad andra vibratorer kan erbjuda. Satisfyer har själva utvecklat lufttryckstekniken, som kallas för Air-pulseteknik, och som gör att användaren av produkten får känna på en helt ny typ av njutning och upplevelse.

Vibratorn kan dessutom ställas in på 11 olika intensitetsnivåer som regleras direkt på handtaget med hjälp av två knappar – en för att öka intensiteten och en för att sänka den. Handtaget på Satisfyer pro 2 next generation är ergonomiskt utformad för att ligga bra i handen och har en längd på endast 16 centimeter. Själva munstycket är tillverkat av medicinskt silikon vilket gör vibratorn väldigt hygienisk, hudvänlig och enkel att rengöra.

Andra egenskaper

Förutom den unika lufttryckstekniken har Satisfyer pro 2 next generation en rad andra bra egenskaper. Den är tillexempel vattentålig vilket gör att den kan användas i både duschen och badet om man så önskar, samt att den är väldigt tystgående. Batteriet är uppladdningsbart så man behöver inte lägga pengar på att byta batterier, vilket är vanligt för andra vibratorer.

Vibratorn har 15 års garanti och kan köpas från ca 220 kronor om man lyckas hitta den på kampanj. Ordinarie pris ligger på ca 800 kronor, men det faktum att den går att ladda om och om igen, och att den har 15 års garanti gör den väldigt prisvärd även för den som köper den för just ordinarie pris.

Enligt dom omdömen som finns att hitta tycks användarna vara mest nöjda med att:

  • Den är vattentålig
  • Den är uppladdningsbar
  • Den håller vad den lovar

Sammanfattningsvis kan man säga att Satisfyer pro 2 next generation är en liten men kraftfull vibrator, med många bra egenskaper, som klarar av att ge den njutning som utlovas.