Maria Haztistefanis kommer att ge dig bättre hud

Vi börjar med den självklara reaktionen på rubriken: Maria Haztistefanis – vem är det? Jo, denna grekiska kvinna är en person som kommit att revolutionera hela hudvårdsbranschen och det är tack vare hennes gärning som fler personer idag kan få en perfekt hud och hy – utan att behöva vända sig till estetisk kirurgi.

Vi tar det hela från början. Denne Maria jobbade nämligen på grekiska modemagasin och skrev texter till dessa. Det var där hon först dels kom i kontakt med problematiken med att åldras och hur många upplever stora problem med att se att huden drabbas av bristningar, att man får rynkor i ansiktet, att man ser celluiter, pigmentförändringar och att huden blir slappare – men där man helst vill undvika att lägga sig under kniven.

Kort sagt; många kvinnor och män vittnade om att de helst av allt skulle undvika en så drastisk åtgärd som estetisk kirurgi om det bara fanns ett alternativ. Maria kom då till nästa fråga: finns det ett sådant alternativ? Det upptäckte hon att det inte fanns och resten är vad man brukar kalla för en modern historia.

Här föddes nämligen Rodial och där produkterna inom hudvård från detta märke kommit att bli exakt det alternativ som eftersöktes. Rodial har ett unikt upplägg där man blandar ren vetenskap med ingredienser från naturen – inte sällan med ett upplägg från gamla civilisationers medicin som förlaga.

Kändisar väljer Rodial

En gemensam nämnare i produkterna från Rodial är Pomegranate Ellagic Tannin och denna ingrediens har egenskaper som förhindrar åldrande, som innehåller kollagen och som därigenom stramar åt huden. Tillsammans med de naturliga ingredienserna så bildar det en oslagbar kombination – en kombination som visat sig så pass effektiv och tilltalande att flertalet stjärnor från Hollywood ser Rodial som sitt självklara val.

Jessica Simpson, Eva Mendez, Eva Longoria, Katie Holmes och Uma Thurman är några av de som förespråkar Rodial och med så starka språkrör så behövs egentligen ingen övrig marknadsföring. Om kvinnor med så vacker hy pekar på produkter som hjälp dem att nå denna så är det bevis nog. Produkter från Rodial fungerar och de passar alla hudtyper. Vi ska alla skicka en tacksamhetens tanke i riktning mot Maria Haztistefanis och hennes förmåga att omvandla tanke till handling.