Hitta rätt skjorta

Att hitta rätt skjorta är inte lätt när man är större än vad som anses vara normalt, men det är heller inte omöjligt! Ett bra tips för den som är överviktig är att klä sig i långrandiga, kritade eller mörka skjortor. Dessa mönster och färger gör nämligen att man ser slankare ut. Det kan även vara värt att fundera lite på vilket sammanhang man ska använda skjortan i. Rent generellt gäller kritade skjortor främst när det handlar om fest och rutiga används i andra avseenden, exempelvis till vardags.

Det finns ofta inte så stort utbud för stora män när det kommer till skjortor, åtminstone inte om man tar en titt i den lokala klädbutiken nere på stan. Men kolla in olika nätbutiker som erbjuder kläder för större män så ska du se att du hittar ett mycket större och snyggare utbud. På nätet finns idag flera webbutiker för män som är i behov av större storlekar. Dessa butiker har alltså inriktat sig på just stora kläder för stora män. De kan på så sätt erbjuda dig ett mycket bättre utbud än vanliga klädbutiker och storlekarna går ofta uppemot en 8XL, ibland går även större storlekar att hitta.

När det kommer till skjortor kan det aldrig riktigt bli fel, skjortan är en klassiker. Snygg, går att använda till allt, sitter ofta helt rätt på alla män oavsett hur man ser ut i kroppsbyggnad – så länge man har rätt storlek förstås. Helt enkelt – ett riktigt bra klädesplagg som passar allt och alla. De flesta män har minst en skjorta i sin garderob men de ordinarie butikerna har tyvärr inte något vidare utbud. Det finns kanske någon enstaka butik med rätt storlek, men de flesta av oss vill ju gärna ha variation. Man vill kanske inte köpa alla sina skjortor från en och samma tillverkare, eller hur? Då är ett bra tips att vända sig till nätet där utbudet är mycket större. För att hänga med i alla skjorttrender kan man spana in bland annat MSN Livsstil.