En skäggtransplantation i Göteborg kan förbättra ditt skägg

Har du problemet att din skäggväxt är ojämn eller att skägget helt enkelt inte ser ut som du har tänkt dig? Som tur är har du i sådana fall många alternativ och behandlingar att välja mellan. En av de lite mer oupptäckta alternativen är dock att kontakta en klinik som utför skäggtransplantation i Göteborg. Detta är dock en behandling som allt fler män får upp ögonen för. Läs vidare så ska vi berätta mer om den!

Så fungerar en skäggtransplantation

En skäggtransplantation fungerar i grund och botten på ett liknande sätt som en traditionell hårtransplantation. Hår transplanteras till ditt skägg från din nacke och detta görs generellt sett med FUE-metoden. Denna metod för hårtransplantationer anses ofta vara den bästa som finns att tillgå i dagsläget. Den går ut på att plocka ett enskilt hårstrå åt gången och plantera in detta i ansiktet. Resultatet av detta blir ett fylligare och tjockare skägg.

Fördelarna med att göra en skäggtransplantation i Göteborg

Det finns många fördelar med att genomgå denna behandling hos en specialist på skäggtransplantation i Göteborg:

  • Resultatet är permanent. Till skillnad från andra metoder som ger tillfälliga resultat erbjuder denna behandling ett permanent resultat.
  • Det är en säker behandling rent kirurgiskt. Detta är en relativt riskfri behandling.
  • Du behöver bara lokalbedövning. Du slipper med andra ord sövas genom narkos.
  • Behandlingen är smärtfri och upplevs bara som små nyp. Det gör inte ont att genomgå en skäggtransplantation.
  • Det transplanterade håret fungerar likadant som dina vanliga skäggstrån. Dina nya skäggstrån har samma funktion som de befintliga.
  • Du kan trimma och raka skägget precis som vanligt. Även om du rakar eller trimmar de nya skäggstråna växer de ut på nytt igen.
  • Eventuella brännskador eller ärr kan täckas permanent. Ett tjockare och fylligare skägg låter dig täcka över otäcka ärr eller brännskador.
  • Du kan få det skägg som du alltid har drömt om. Denna behandling är det enklaste och mest effektiva sättet att få ett tjockt och fylligt skägg, precis som du har drömt om.

Så när du är redo att förverkliga din dröm bör du kontakta din lokala expert på skäggtransplantation i Göteborg!