Posters bättre än hemmagjorda utskrifter

Posters är utmärkta inredningsdetaljer som kan få din bostad att kännas hemtrevlig och inbodd. Sådana finns att finna i butiker runtom på nätet och de kan föreställa allt från ett foto till en tryckt design, en karta, ett citat eller vad du än kan föreställa dig. Förmodligen allt du håller kärt här i livet går att få i posterform och genom att sätta upp dessa på väggen har du alltid nära till inspiration och skönhet.

Du kan med fördel inreda mest posters i såväl ditt vardagsrum som på hemmakontoret, i barnkammaren, köket, barnens sovrum och i alla andra rum i bostaden. Detta är en smart designmässig genväg att ta för dig som vill piffa upp med lite färg och flärd i hemmet. Det går förvisso ofta bra att göra egna utskrifter men genom att köpa en färdig, tryckt poster kommer du kunna ta din inredningsdesign till en helt ny nivå. Faktum är att du kan förändra utseendet på ett rum på mindre än en timme med en snygg plansch eller två.

Använd posters på flera olika sätt

När du har hittat en design som tilltalar dig bör du inte vänta med att göra slag i saken. Högupplösta posters säljer nämligen som smör på nätet. Och du vill ju ha snyggaste möjliga bildkvalitet på de små konstverk som du har tänkt inreda med. Att göra egna utskrifter på vanligt papper ger inte alls samma goda resultat.

Du bör inte heller begränsa dig till att enbart hänga upp dina nyinköpta posters på väggarna. Såvida du inte är oerhört rädd om dina planscher kan du nämligen även använda dem som omslagspapper till särskilt fina presenter. Föreställ dig själv förvåningen hos en filmfantast i din närhet som får till exempel en DVD-film eller ett par biobiljetter inslagna i en plansch som föreställer personen i frågas favoritfilm!

Faktum är att bara fantasin sätter gränser när det kommer till vad du kan hitta på med posters. Genom att googla runt lite online kan du finna mycket inspiration och en hel del goda idéer. Vi hoppas dock även att vi genom denna artikel har givit dig viss inspiration!